prikaz prve stranice dokumenta Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji

Nedić, Radenko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za tehnološko projektiranje i farmaceutsko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Nedić, R. (2021). Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

Nedić, Radenko. "Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

Nedić, Radenko. "Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

Nedić, R. (2021). 'Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

Nedić R. Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 10.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

R. Nedić, "Elementi za prijenos okretnog gibanja i njihova primjena u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:212763

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.