prikaz prve stranice dokumenta Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda

Kosanović, Darina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Kosanović, D. (2021). Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, D. (2021). 'Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović D. Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 29.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

D. Kosanović, "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.