prikaz prve stranice dokumenta Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda

Kosanović, Darina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Cereal Technology

Cite this document

Kosanović, D. (2021). Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, Darina. "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović, D. (2021). 'Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 26 June 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Kosanović D. Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2021 [cited 2022 June 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

D. Kosanović, "Primjena hlađenja i zamrzavanja tijesta u proizvodnji pekarskih proizvoda", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2021. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:389533

Please login to the repository to save this object to your list.