prikaz prve stranice dokumenta Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje

Porić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Porić, A. (2021). Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

Porić, Ana. "Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

Porić, Ana. "Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

Porić, A. (2021). 'Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

Porić A. Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 19.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

A. Porić, "Karakteristike sastava višnje i sokova od višnje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:195096

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.