završni rad
Fermentirani mliječni proizvodi

Irena Dominković (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Dominković, I. (2013). Fermentirani mliječni proizvodi (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989

Dominković, Irena. "Fermentirani mliječni proizvodi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989

Dominković, Irena. "Fermentirani mliječni proizvodi." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989

Dominković, I. (2013). 'Fermentirani mliječni proizvodi', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989

Dominković I. Fermentirani mliječni proizvodi [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989

I. Dominković, "Fermentirani mliječni proizvodi", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:249989