prikaz prve stranice dokumenta Postupak pečenja pekarskih proizvoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Postupak pečenja pekarskih proizvoda

Tomas Lipec, Katarina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Tomas Lipec, K. (2021). Postupak pečenja pekarskih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

Tomas Lipec, Katarina. "Postupak pečenja pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

Tomas Lipec, Katarina. "Postupak pečenja pekarskih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

Tomas Lipec, K. (2021). 'Postupak pečenja pekarskih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.11.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

Tomas Lipec K. Postupak pečenja pekarskih proizvoda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 23.11.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

K. Tomas Lipec, "Postupak pečenja pekarskih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:715759

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.