diplomski rad
Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa

Begić, Andrea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Begić, A. (2021). Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

Begić, Andrea. "Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

Begić, Andrea. "Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

Begić, A. (2021). 'Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

Begić A. Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2021 [pristupljeno 12.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

A. Begić, "Konzumacija hrane bogate željezom među sportašicama taekwondoa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:225037

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.