završni rad
Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta
završni rad

Iva Kušurin (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i ribe
Citirajte ovaj rad...

Kušurin, I. (2014). Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001

Kušurin, Iva. "Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001

Kušurin, Iva. "Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001

Kušurin, I. (2014). 'Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001

Kušurin I. Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 22.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001

I. Kušurin, "Tehnologija proizvodnje dalmatinskog pršuta : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:162001