diplomski rad
Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina

Horvatić, Karlo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Horvatić, K. (2022). Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, K. (2022). 'Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić K. Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 27.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

K. Horvatić, "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.