master's thesis
Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina

Horvatić, Karlo
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Bioprocess Engineering

Cite this document

Horvatić, K. (2022). Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, Karlo. "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić, K. (2022). 'Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 24 March 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Horvatić K. Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

K. Horvatić, "Utjecaj stupnja usitnjavanja endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:679454

Please login to the repository to save this object to your list.