prikaz prve stranice dokumenta Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda

Zdjelarević, Ivan
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Zdjelarević, I. (2022). Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

Zdjelarević, Ivan. "Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

Zdjelarević, Ivan. "Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

Zdjelarević, I. (2022). 'Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

Zdjelarević I. Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 25.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

I. Zdjelarević, "Aminokiselinski sastav i botaničko podrijetlo meda", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:548032

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.