Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad
Katić, M. (2022). Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić, M. (2022). 'Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 14.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
Katić M. Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 14.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131
M. Katić, "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131