master's thesis
Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora

Katić, Maja
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Food Quality

Cite this document

Katić, M. (2022). Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

Katić, Maja. "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

Katić, M. (2022). 'Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 November 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

Katić M. Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2022 November 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

M. Katić, "Određivanje sastava masnih kiselina iz odabranih vrsta makroalgi iz Jadranskog mora", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:370131

Please login to the repository to save this object to your list.