prikaz prve stranice dokumenta Adsorpcija linalola na celulozu i pektin
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Adsorpcija linalola na celulozu i pektin

Sokolović, Silvija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Sokolović, S. (2022). Adsorpcija linalola na celulozu i pektin (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

Sokolović, Silvija. "Adsorpcija linalola na celulozu i pektin." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

Sokolović, Silvija. "Adsorpcija linalola na celulozu i pektin." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

Sokolović, S. (2022). 'Adsorpcija linalola na celulozu i pektin', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

Sokolović S. Adsorpcija linalola na celulozu i pektin [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

S. Sokolović, "Adsorpcija linalola na celulozu i pektin", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:250885

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.