završni specijalistički
Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik

Bunić, Almedina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Bunić, A. (2022). Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, Almedina. "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, Almedina. "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, A. (2022). 'Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić A. Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

A. Bunić, "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.