professional thesis
Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik

Bunić, Almedina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Nutrition

Cite this document

Bunić, A. (2022). Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik (Professional thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, Almedina. "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, Almedina. "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik." Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić, A. (2022). 'Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik', Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 03 May 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Bunić A. Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik [Professional thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2022 [cited 2024 May 03] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

A. Bunić, "Praćenje promjena tjelesne mase kod sportašica taekwondoa promjenom prehrambenih navika kroz individualno prilagođen jelovnik", Professional thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:176138

Please login to the repository to save this object to your list.