Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Daničić, M. (2023). Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, Martina. "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić, M. (2023). 'Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
Daničić M. Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512
M. Daničić, "Utjecaj teksture endosperma na konačni stupanj prevrelosti pšeničnih komina", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:748512