prikaz prve stranice dokumenta Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji

Zadravec, Hrvoje
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Katedra za primijenjenu kemiju, biokemiju i instrumentalne metode
Fizikalna kemija

Citirajte ovaj rad

Zadravec, H. (2023). Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

Zadravec, Hrvoje. "Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

Zadravec, Hrvoje. "Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

Zadravec, H. (2023). 'Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 05.07.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

Zadravec H. Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 05.07.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

H. Zadravec, "Vrste i primjena različitih adsorbensa u prehrambenoj industriji", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:391766

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.