Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Čančarević, K. (2023). Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, Katarina. "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević, K. (2023). 'Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
Čančarević K. Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 26.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031
K. Čančarević, "Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:174031