diplomski rad
Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka

Zećiri, Muhamed
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Zećiri, M. (2022). Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, Muhamed. "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, Muhamed. "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri, M. (2022). 'Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 08.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Zećiri M. Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2022 [pristupljeno 08.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

M. Zećiri, "Subkritična ekstrakcija bioaktivnih komponenti iz taloga kave i ljuske crvenog luka", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:593357

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.