diplomski rad
Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola

Heric, Lea
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Heric, L. (2023). Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

Heric, Lea. "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

Heric, Lea. "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

Heric, L. (2023). 'Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

Heric L. Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 28.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

L. Heric, "Adsorpcija polifenola soka aronije na proteine smeđe riže: Utjecaj koncentracije polifenola", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:470460

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.