prikaz prve stranice dokumenta Tehnologija proizvodnje suhe pečenice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Tehnologija proizvodnje suhe pečenice

Milinković, Katja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Milinković, K. (2023). Tehnologija proizvodnje suhe pečenice (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

Milinković, Katja. "Tehnologija proizvodnje suhe pečenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

Milinković, Katja. "Tehnologija proizvodnje suhe pečenice." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

Milinković, K. (2023). 'Tehnologija proizvodnje suhe pečenice', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 10.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

Milinković K. Tehnologija proizvodnje suhe pečenice [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 10.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

K. Milinković, "Tehnologija proizvodnje suhe pečenice", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:815689

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.