diplomski rad
Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera

Kelemen, Kristina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Kelemen, K. (2023). Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, Kristina. "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen, K. (2023). 'Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Kelemen K. Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 11.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

K. Kelemen, "Utjecaj biotransformacije pivskog tropa s Trametes versicolor na ekstraktibilnost šećera", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139227

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.