diplomski rad
Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma

Mamuzić, Davor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za energiju, okoliš i održivi razvoj

Citirajte ovaj rad

Mamuzić, D. (2023). Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

Mamuzić, Davor. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

Mamuzić, Davor. "Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

Mamuzić, D. (2023). 'Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

Mamuzić D. Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 07.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

D. Mamuzić, "Proizvodnja i karakterizacija enzima ksilanaza uzgojem Thermomyces lanuginosus na pljevici ječma", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:770811

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.