diplomski rad
Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena

Cvetko, Dijana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Cvetko, D. (2023). Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

Cvetko, Dijana. "Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

Cvetko, Dijana. "Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

Cvetko, D. (2023). 'Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.09.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

Cvetko D. Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2023 [pristupljeno 25.09.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

D. Cvetko, "Utjecaj dodatka različitih hidrokoloida na kvalitetu krekera bez glutena", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:692013

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.