Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca

Ivana Baotić (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Baotić, I. (2012). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, I. (2012). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić I. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 18.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

I. Baotić, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192