prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca

Baotić, Ivana (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Baotić, I. (2012). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, I. (2012). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.05.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić I. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 28.05.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

I. Baotić, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.