prikaz prve stranice dokumenta Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca

Baotić, Ivana
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Sub-department of Carbohydrates Technology

Cite this document

Baotić, I. (2012). Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, Ivana. "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić, I. (2012). 'Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 09 August 2022, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Baotić I. Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2012 [cited 2022 August 09] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

I. Baotić, "Kontrola kvalitete tijekom proizvodnje sušenih repinih rezanaca", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:608192

Please login to the repository to save this object to your list.