Olujić, K. (2024). Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, K. (2024). 'Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić K. Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
K. Olujić, "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514