Olujić, K. (2024). Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, Karla. "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić, K. (2024). 'Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 30 January 2025, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
Olujić K. Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2025 January 30] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514
K. Olujić, "Utjecaj zamjene mlijeka u prahu pogačom lješnjaka na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:300514