završni rad
Enzimsko posmeđivanje voća i povrća

Uranela Bellian (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad...

Bellian, U. (2011). Enzimsko posmeđivanje voća i povrća (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568

Bellian, Uranela. "Enzimsko posmeđivanje voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568

Bellian, Uranela. "Enzimsko posmeđivanje voća i povrća." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568

Bellian, U. (2011). 'Enzimsko posmeđivanje voća i povrća', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568

Bellian U. Enzimsko posmeđivanje voća i povrća [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 23.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568

U. Bellian, "Enzimsko posmeđivanje voća i povrća", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:419568