Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za ispitivanje hrane i prehrane Katedra za biologiju i mikrobiologiju
Citirajte ovaj rad
Šiškić, F. (2024). Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510
Šiškić, Fabijan. "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510
Šiškić, Fabijan. "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510
Šiškić, F. (2024). 'Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510
Šiškić F. Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510
F. Šiškić, "Utjecaj jestivog omotača od pululana s dodatkom natamicina i eteričnog ulja bosiljka na kvalitetu cherry rajčice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:821510