diplomski rad
Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda

Popović, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Popović, I. (2024). Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, Ivana. "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, Ivana. "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović, I. (2024). 'Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.01.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Popović I. Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 22.01.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

I. Popović, "Utjecaj dodatka kurkume i crnog papra na senzorska svojstva i prihvatljivost sladoleda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:799384

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.