diplomski rad
Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa

Kosanović, Darina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za biologiju i mikrobiologiju

Citirajte ovaj rad

Kosanović, D. (2024). Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, Darina. "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, Darina. "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, D. (2024). 'Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović D. Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

D. Kosanović, "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.