master's thesis
Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa

Kosanović, Darina
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food and Nutrition Research
Sub-department of Biology and Microbiology

Cite this document

Kosanović, D. (2024). Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, Darina. "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, Darina. "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović, D. (2024). 'Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 14 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Kosanović D. Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2024 [cited 2024 December 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

D. Kosanović, "Učinak pripravka mikoriznih gljiva i korisnih bakterija na dvije sorte salate (Lactuca sativa var. capitata) u uvjetima vodnog stresa", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2024. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:185857

Please login to the repository to save this object to your list.