prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica

Borovićka, Ines
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Borovićka, I. (2024). Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

Borovićka, Ines. "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

Borovićka, Ines. "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

Borovićka, I. (2024). 'Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

Borovićka I. Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

I. Borovićka, "Funkcionalni proizvodi dobiveni fermentacijom voća, povrća i žitarica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:168115

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.