Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za prehrambene tehnologije Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Iživkić, V. (2024). Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344
Iživkić, Vlatka. "Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344
Iživkić, Vlatka. "Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344
Iživkić, V. (2024). 'Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 01.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344
Iživkić V. Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 01.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344
V. Iživkić, "Higijenski aspekti proizvodnje formule i hrane za dohranu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:769344