diplomski rad
Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče

Stojanović, Gorana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju

Citirajte ovaj rad

Stojanović, G. (2024). Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

Stojanović, Gorana. "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

Stojanović, Gorana. "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

Stojanović, G. (2024). 'Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

Stojanović G. Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 29.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

G. Stojanović, "Modeliranje utjecaja ulaznih procesnih veličina u uparivaču na svojstva koncentrata soka naranče", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:887309

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.