diplomski rad
Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima

Klakočer, Martina
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Klakočer, M. (2024). Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

Klakočer, Martina. "Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

Klakočer, Martina. "Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

Klakočer, M. (2024). 'Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 07.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

Klakočer M. Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2024 [pristupljeno 07.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

M. Klakočer, "Utjecaj pakiranja na sadržaj ftalata u pivima", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:888049

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.