Moslavac, T., Pozderović, A., Pichler, A. i Volmut, K. (2010). Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja. Croatian journal of food science and technology, 2. (1), 18-25. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173
Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Croatian journal of food science and technology, vol. 2, br. 1, 2010, str. 18-25. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173
Moslavac, Tihomir, Andrija Pozderović, Anita Pichler i Katica Volmut. "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Croatian journal of food science and technology 2, br. 1 (2010): 18-25. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173
Moslavac, T., et al. (2010) 'Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Croatian journal of food science and technology, 2(1), str. 18-25. Preuzeto s: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173 (Datum pristupa: 31.03.2025.)
Moslavac T, Pozderović A, Pichler A, Volmut K. Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 16.07.2010. [pristupljeno 31.03.2025.];2(1):18-25. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173
T. Moslavac, A. Pozderović, A. Pichler i K. Volmut, "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Croatian journal of food science and technology, vol. 2, br. 1, str. 18-25, Srpanj 2010. [Online]. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173. [Citirano: 31.03.2025.]