Scientific paper - Original scientific paper
Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja
Croatian journal of food science and technology, 2 (2010), 1; 18-25. urn:nbn:hr:109:966173


Cite this document

Moslavac, T., Pozderović, A., Pichler, A. & Volmut, K. (2010). Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja. Croatian journal of food science and technology, 2. (1), 18-25. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173

Moslavac, Tihomir, et al. "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Croatian journal of food science and technology, vol. 2, no. 1, 2010, pp. 18-25. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173

Moslavac, Tihomir, Andrija Pozderović, Anita Pichler and Katica Volmut. "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Croatian journal of food science and technology 2, no. 1 (2010): 18-25. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173

Moslavac, T., et al. (2010) 'Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Croatian journal of food science and technology, 2(1), pp. 18-25. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173 (Accessed 02 April 2025)

Moslavac T, Pozderović A, Pichler A, Volmut K. Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja. Croatian journal of food science and technology [Internet]. 2010 July 16 [cited 2025 April 02];2(1):18-25. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173

T. Moslavac, A. Pozderović, A. Pichler and K. Volmut, "Utjecaj propil galata i ekstrakta ružmarina na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Croatian journal of food science and technology, vol. 2, no. 1, pp. 18-25, July 2010. [Online]. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:966173. [Accessed: 02 April 2025]

Please login to the repository to save this object to your list.