diplomski rad
Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada

Marko Stepanović (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad

Stepanović, M. (2014). Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803

Stepanović, Marko. "Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803

Stepanović, Marko. "Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803

Stepanović, M. (2014). 'Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803

Stepanović M. Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 16.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803

M. Stepanović, "Utjecaj temperature skladištenja na raspodjelu zearalenona u frakcijama slada", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:708803