Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Obogaćivanje brašna u mlinarstvu

Kristina Bjelobrk (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata
Citirajte ovaj rad

Bjelobrk, K. (2012). Obogaćivanje brašna u mlinarstvu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

Bjelobrk, Kristina. "Obogaćivanje brašna u mlinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

Bjelobrk, Kristina. "Obogaćivanje brašna u mlinarstvu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

Bjelobrk, K. (2012). 'Obogaćivanje brašna u mlinarstvu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 12.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

Bjelobrk K. Obogaćivanje brašna u mlinarstvu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 12.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

K. Bjelobrk, "Obogaćivanje brašna u mlinarstvu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:008646

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.