Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek Zavod za procesno inženjerstvo Katedra za modeliranje, optimiranje i automatizaciju
Citirajte ovaj rad
Solje, L. (2015). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, L. (2015). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje L. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 28.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
L. Solje, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206