Josip Juraj Strossmayer University of Osijek FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY Department of Process Engineering Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document
Solje, L. (2015). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije (Master's thesis). Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje, L. (2015). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 29 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
Solje L. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2024 November 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206
L. Solje, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206