master's thesis
Application of digital image analysis for observation of cookies colour prepared with different sugar granulation

Lucija Solje (2015)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Process Engineering
Sub-department of Modelling, Optimisation and Automatisation
Cite this document...

Solje, L. (2015). Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, Lucija. "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje, L. (2015). 'Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 21 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

Solje L. Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2015 [cited 2019 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206

L. Solje, "Primjena računalne analize slike u praćenju boje čajnog peciva s dodatkom šećera različite granulacije", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2015. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:596206