završni rad
Tehnološki postupak proizvodnje jogurta
završni rad

Tena Šajatović (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo
Citirajte ovaj rad

Šajatović, T. (2014). Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698

Šajatović, Tena. "Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698

Šajatović, Tena. "Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698

Šajatović, T. (2014). 'Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.10.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698

Šajatović T. Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 23.10.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698

T. Šajatović, "Tehnološki postupak proizvodnje jogurta : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:655698