Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja

Josipa Vadas (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Citirajte ovaj rad

Vadas, J. (2013). Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, J. (2013). 'Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 11.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas J. Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 11.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

J. Vadas, "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.