prikaz prve stranice dokumenta Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja

Vadas, Josipa (2013)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Vadas, J. (2013). Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, J. (2013). 'Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 04.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas J. Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 04.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

J. Vadas, "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.