master's thesis
Influence of different antioxidants on oxidative stability of a mixture of vegetable oils

Josipa Vadas (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies
Cite this document...

Vadas, J. (2013). Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, J. (2013). 'Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 25 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas J. Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2019 May 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

J. Vadas, "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868