prikaz prve stranice dokumenta Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja
Access restricted to students and staff of home institution
master's thesis
Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja

Vadas, Josipa
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY
Department of Food Technologies

Cite this document

Vadas, J. (2013). Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, Josipa. "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas, J. (2013). 'Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, accessed 31 October 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Vadas J. Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY; 2013 [cited 2020 October 31] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

J. Vadas, "Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, FACULTY OF FOOD TECHNOLOGY, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:621868

Islandora Bookmark - Please login to use this feature