Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda

Katarina Sakoman (2012)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane
Citirajte ovaj rad

Sakoman, K. (2012). Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871

Sakoman, Katarina. "Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871

Sakoman, Katarina. "Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871

Sakoman, K. (2012). 'Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.11.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871

Sakoman K. Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 18.11.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871

K. Sakoman, "Udio proteina i enzimska aktivnost izabranih vrsta meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:631871