prikaz prve stranice dokumenta Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci

Škarica, Marija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Škarica, M. (2010). Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

Škarica, Marija. "Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

Škarica, Marija. "Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

Škarica, M. (2010). 'Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

Škarica M. Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2010 [pristupljeno 22.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

M. Škarica, "Skladištenje kukuruza i proizvodnja kukuruznog brašna i krupice u PIK-u Vinkovci", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:732800

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.