završni rad
Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane

Ivan Domazet (2009)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za primijenjenu kemiju i ekologiju
Katedra za biokemiju i toksikologiju
Citirajte ovaj rad...

Domazet, I. (2009). Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841

Domazet, Ivan. "Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841

Domazet, Ivan. "Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841

Domazet, I. (2009). 'Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 16.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841

Domazet I. Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 16.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841

I. Domazet, "Lančana reakcija polimerazom (PCR) u dijagnostici hrane", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:886841